Isparta Basınında Bugün - 4 Temmuz 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Akdeniz: "SDÜ, şampiyonlar liginde"
Süleyman Demirel Üniversitesi, şampiyonlar liginde. 125 Üniversite arasında genel puan tablosunda 24'üncü sırada yer aldık. SDÜ, iki kategori daha çıkarsa ilk 5'te yer alabilir.

DEMOKRAT: "Paslaşan bürokrasi"
Aralık 2010'dan bu yana Isparta'ya içme suyu verilen Darıderesi Göleti'nde kirliliğe yol açabilecek unsurlarla ilgili aradan 8 ay geçmesine rağmen halen tedbir alınmadığı ortaya çıktı.

ÇÖZÜM: "Gül ve kozmetik üreticilerine büyük kalite denetimi"
Sağlık Bakanlığı İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü, ocak ayında Isparta'da gül ve kozmetik ürünü üreten bütün firmalardan numune aldı.

HABER: "Yuvayı Dişi Kuş Yapar"
Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, işsizlik sorunun çözmek için sadece erkeklere yönelik projeleri olmadığını, bayanları da düşündüklerini söyleyerek; "Yuvayı dişi kuş yapar" dedi.

OBJEKTİF: "Emekliye promosyon müjdesi"
Ankara 10. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden emeklilere geriye dönük 5 yıllık promosyon müjdesi geldi.

NOKTA: "Yağışlar bereketiyle geldi"
Bu yıl özellikle yaz döneminde meydana gelen yağışların, gül başta olmak üzere sebze ve meyveciliğe verim kattığı bildirildi.

EKSPRES: "Rakamlar yalan söylemez"
Yeni ekonomi düzeninin en önemli göstergelerinden biri olan TR 2 bölgesinde de Isparta alarm veriyor. Dış ticaret gelirleri açısından Isparta, aynı sepet içinde bulunduğu 10 kent içinde son sıralarda.

HEDEF: "Meme kanseri ölüme yol açıyor"
Devlet Hastanesi Kanser Erken Teşhis ve Eğitim Merkezi (KETEM) Uzmanı Dr. Filiz Aydaş, kadınlarda en sık görülen hastalığın meme kanseri olduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri