Isparta Bugünlere Zabun, Özel ve Bilgiç’le Gelmedi!

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, başta AKP İl Başkanı Osman Zabun olmak üzere milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel’e yüklendi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, sabırlarının 30 Mart akşamına kadar süreceğini belirterek “Zaman zaman kendi üslup ve söylemlerine bakmadan, fütursuzca konuşan insanlar söylediklerimize cevap veremeyince cümlelerimizi cımbızla çekerek, bazı değerlendirmeler yapmak durumunda kalıyorlar” dedi.

“SABRIMIZ 30 MART AKŞAMINA KADARDIR” 

Yalçın, “Zaman zaman kendi üslup ve söylemlerine bakmadan, aynaya bakmadan, fütursuzca konuşan insanlar söylediklerimize cevap veremeyince bizim söylediğimiz cümleleri cımbızla çekerek, bazı değerlendirmeler yapmak durumunda kalıyorlar. Kim ne yaparsa yapsın sabrımız 30 Mart akşamına kadar devam edecektir.

Çünkü 30 Mart, kader seçimidir. 2009 seçimleri de kader seçimiydi. Bunu herkes gördü. İl Belediye Başkanımızın yaptığı çalışmalarla bir ilin kaderinin nasıl değiştiği gösterildi. Bu başarıyı gören insanların Ispartalı hemşerilerimizin içerisinde partisi ne olursa olsun, 2011 milletvekilliği seçimlerinde hangi partiye oy vermiş olursa olsun, herkesin artık Isparta Belediyesi’ni sahiplenme ve belediye başkanımızla omuz omuza mücadele etme konusunda vermiş olduğu desteklere biz şükranlarımızı sunuyoruz. Ama birileri bunu sindiremiyor” diye konuştu.

“BU DURUM OSMAN ZABUN’U NEDEN BU KADAR İLGİLENDİRİYOR MERAK EDİYORUM”

Diğer taraftan AKP İl Başkanı Osman Zabun’a yüklenen Yalçın, şöyle devam etti; “AKP İl Başkanı Osman Zabun, ‘fabrikalar yapılıyormuş, kaç para kazanıyormuş?’ diye soruyor. Bu durum Osman Zabun’u neden bu kadar ilgilendiriyor merak ediyorum. Isparta’ya kazandırılmış olan fabrikalardaki çalışan işçilere baksınlar. Bugün de 76 bin üzerinde üretim yapan fabrikanın nasıl kazandığı konusunda herhalde en son Osman Zabun’a hesap veririz. Zaten yeterince hesap soracakları makamlara ellerinden geldiği kadar hesap soruyorlar. Bu fabrikaların kazandığı ile Isparta’daki sizin borçlarınız ödeniyor, açtığınız dertler kapanıyor Sayın Zabun.

“ISPARTA BUGÜNLERE ZABUN, ÖZEL VE BİLGİÇ’LE GELMEDİ!”

‘MHP’de aday başka, öteki, şu’ gibi söylentiler yapıyorlar. Burada olsalar da görseler. Ama olsalar da görmezler. Çünkü onların vicdanları buna müsait değil. Doğruları görseler zaten bugün Türkiye’de oy isteyecek bir durumda değil partileri. Kamuoyunda herkesi kötüleyerek, terörist ilan ettikleri insanlar için bugün komplo kurulmuş diyebilen insanlar kamu vicdanların da aklansınlar, ondan sonra karşımıza çıksınlar. Neden AKP’ye oy verilmeyeceği konusunda bunları ifade ediyorum. Yoksa Isparta’da CHP, Saadet Partisi ve diğer partilerde seçime giriyor. Ben başka bir partinin il başkanı olsaydım, hakikaten onların işi çok zor. Bunu da anlayışla karşılıyorum. Isparta’da 30 Mart’a kadar süreç çok önemli. Çok ince eleyip, sık dokunması gereken seçimler. Isparta bugünlere Osman Zabun, Recep Özel ve Sadi Bilgiç’le gelmedi. Onların getirdiği yer 2009 Ispartası’dır. Isparta teşviklerden yararlanamıyor. Bir gazete geçmişte ‘yazıyla da sıfır rakamla da0’diye bir başlık atmıştı. Böyle bir ilin iktidar partisinin temsilcileri çıkıp da bize siyaset ve ahlak dersi mi verecekler?.”

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Siyaset Haberleri