Isparta Esnaf Camiasını Yasa Boğan Kayıp

Isparta’nın tanınmış esnaflarından, Şen Pide İşletme Sahibi, Fırıncılar Odası Sosyal İşler Başkanı ve iş insanı Hidayet Kocaer, geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi.

Isparta’nın tanınmış esnaflarından, Şen Pide İşletme Sahibi, Fırıncılar Odası Sosyal İşler Başkanı ve iş insanı Hidayet Kocaer, geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde aniden rahatsızlanan Kocaer, yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Hidayet Kocaer’in vefatı, ailesi, yakınları ve Isparta esnaf camiasını derin üzüntüye boğdu.

Yıllardır hem esnaflığı hem de sosyal sorumluluk çalışmalarıyla tanınan Hidayet Kocaer, Fırıncılar Odası Sosyal İşler Başkanı olarak da önemli görevler üstlenmiş, yardımsever kişiliği ve güler yüzüyle çevresinde sevilen bir isim olmuştu.

Hidayet Kocaer’in vefat haberi, kentte büyük üzüntüyle karşılanırken, cenaze programına ilişkin bilgilerin ailesi tarafından daha sonra paylaşılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri