Isparta Şampiyonlar Çıkardı

Şanlıurfada gerçekleşen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Akdeniz Savunma Sanatları Spor Kulübünün şampiyonları verdikleri sözü tuttu.

şampiyonada tek temsil eden kulüp ünvanını elinde bulunduran Akdeniz Savunma Sanatları Spor Kulübü şampiyonadan 2 Altın, 1 bronz madalya alarak Isparta'nın adını birkez daha duyurmayı başardı.

Geçtiğimiz yıl Isparta'nın adını en iyi şekilde duyuran ve Kıbrısta düzenlenen Şampiyona'dan madalya ile dönen Ahmet Şeraffettin Gürkan, Urfa'da düzenlenen şampiyonada da boş geçmedi. Şampiyonada 4 rakibinide farklı skorlarla deviren Gürkan, Türkiye Şampiyonu olmayı başardı.

Türkiye şampiyonasında rakiplerinin kendisini zorlamadığını söyleyen Gürkan, Akdeniz Savunma Sanatları Spor Kulübünün ve Isparta'nın adını duyurmaktan dolayı gururlu olduğunu söyledi. Milli Antrenör Mustafa Yapıcı ile çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu ve başarısını kulübüne borçlu olduğunu söyleyen Gürkan, 'Isparta'da olduğu gibi Türkiye'de de rakibim yok' dedi.

Şampiyonada altın madalya alan diğer sporcu Samet Reçber ise antrenörleri Mustafa Yapıcı'ya teşekkür etti ve sözlerini şu şekilde devam ettirdi; “Bizlerin üzerinde emeği geçen antrenörümüze teşekkür ederim. Kendisi bizlerin başarısı için elinden geleni yaptı. Bu şampiyonluğumu ben Antrenörüm Mustafa Yapıcı'ya hediye ediyorum” diye konuştu

Sporcularımla gurur duyuyorum

Urfa'da düzenlenen şampiyonaya tek kulüp olarak gittiklerini ve Isparta'nın adını başarı ile duyurduklarını belirten Kick Boks Milli Antrenörü Mustafa Yapıcı, azimli çalışmalarının başarısını müsabaklarda gördüklerini söyledi. Isparta'nın her yıl olduğu gibi bu yılda Milli çıkaran kulübü olduklarını belirten Yapıcı, Dünya Şampiyonalarına gidecek sporcularından madalyalar beklediğini sözlerine ekledi.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri