Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE KAYIP ŞAHIS:
28 Haziran 2012 günü evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan H.S.İ. isimli şahsın bulunması için çalışmalara devam edilmektedir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü S.K. isimli şahıs su anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı A.E. ve A.E. isimli şahısları darp etmiş olup, Yaralıların tedavisi Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde yapılarak taburcu edilmişlerdir. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI:
Olay günü elma seyreltmek için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek düşen Ş.T. isimli şahıs, SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

GÖNEN İLÇESİNDE İŞ KAZASI:
Olay günü organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren fabrikada çalışan E.A. isimli şahıs, peynir kalıplarını kostik suda yıkadığı esnada kostik su buharının gözlerini etkilemesi sonucu yaralanmıştır. Yaralının tedavisi SDÜ Tıp Fakültesi hastanesinde yapılarak taburcu edilmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü A.T. isimli şahıs motosiklet ile Afyonkarahisar istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken Gümüşgün köyü mevkiinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle motosikletten düşmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

GÖNEN İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü Y.T. isimli şahıs minibüs ile Gölbaşı köyü istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yolun sağ tarafında bulunan meyve ağaçlarına çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan G.R. ve B.T. yaralanmıştır. Yaralılar Isparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü R.E. isimli şahıs otomobil ile Afyonkarahisar istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken Senirce köyü mevkiinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle sağ şarampole devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan M.E. ve A.E. yaralanmıştır. Yaralılar SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi atına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

GÖNEN İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü seyir halindeki otobüste yolcu olarak bulunan H.Ö. isimli şahsın tartıştığı otobüs sürücüsü İ.S.'yi tekme ve yumruk vurmak suretiyle darp ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Mağdur Gönen Sağlık Ocağında ayakta tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE KAZA:
Olay günü komşusunu ziyarete gittiği esnada bahçede bağlı olan köpeğin ipini kopartarak M.U. isimli şahsı bacağından ısırması sonucu yaralanmıştır. Yaralının tedavisi Senirkent Devlet Hastanesinde yapılarak taburcu edilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE KAZA:
Olay günü A.A. isimli çocuk, evinde bulunan çek yatın üzerinden dengesini kaybederek düşmesi neticesinde yaralanmıştır. Yaralı SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI:
Olay günü geçimsizlik nedeniyle tartıştığı G.K.'yı yumruk vurmak suretiyle darp eden K.K. isimli şüpheli, C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmış, mağdur Sütçüler Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KAZA:
Olay günü N.T. isimli şahıs ocakta kaynatmış olduğu sütü kaldırdığı esnada elinden kayarak sol ayağının üzerine dökülmesi sonucu yaralanmıştır. Yaralının tedavisi Sütçüler Devlet Hastanesinde yapılarak taburcu edilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİNDE KAZA:
Olay günü A.K. isimli çocuk salıncakta sallandığı esnada düşmesi sonucu yaralanmıştır. Yaralının tedavisi Isparta Gülkent Devlet Hastanesinde devam etmekte olup, hayati tehlikesi bulunmaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI:
28 Haziran 2012 günü evinin merdivenlerinden indiği esnada dengesini kaybederek (2) m. yükseklikten düşen E.N.Ş. isimli çocuk, SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay günü R.A. isimli şahıs, H.Y. tarafından kendisine ait arazinin izinsiz olarak kazılarak içerisine su kanalı yapıldığını beyanla şikâyetçi olmuştur. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilerek, tahkikata başlanılmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI:
Olay günü aralarında miras anlaşmazlığı bulunan M.C. ve I.C. isimli şüpheliler S.C. ile E.C. isimli şahısları tehdit ettikleri alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ASAYİŞ Haberleri