Isparta’da 44 Genç Hafız İçin Gurur Günü

Isparta İl Müftülüğüne bağlı Mekke Yatılı Erkek Kur’an Kursu’ndan mezun olan 44 genç hafız için icazet merasimi düzenlendi.

Isparta İl Müftülüğüne bağlı Mekke Yatılı Erkek Kur’an Kursu’ndan mezun olan 44 genç hafız için icazet merasimi düzenlendi.

Büyük bir gurur ve heyecanın yaşandığı törene Isparta Valisi Abdullah Erin, AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Musa Macit ve protokol üyeleri katıldı.Törende konuşan Isparta Valisi Abdullah Erin, Kur’an-ı Kerim’in öğrenilmesi ve öğretilmesinin büyük bir fazilet olduğunu belirterek, genç hafızları tebrik etti.

Vali Erin, “Kur’an-ı Kerim’in nuruyla yetişen, Allah’ın kelamını gönüllerine ve hafızalarına nakşeden 44 genç hafızımızı gönülden tebrik ediyorum. Hafızlığın bir son değil, Kur’an’la ömür boyu sürecek kutlu bir yolculuğun başlangıcı olduğuna inanıyorum.” dedi.

Genç hafızların ezberledikleri ilahi kelamı anlayan, yaşayan ve güzel ahlaklarıyla temsil eden örnek şahsiyetler olmalarını temenni eden Erin, “Milletimize ve insanlığa hayırlı hizmetlerde bulunan örnek şahsiyetler olmalarını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Hafızların yetişmesinde emeği bulunan ailelere ve hocalara da teşekkür eden Vali Erin, Mekke Eğitim Vakfı Başkanı Halil İbrahim Ertuç başta olmak üzere bu anlamlı hizmete katkı sunan herkese teşekkür etti.Törende 44 genç hafız icazet belgelerini alırken, program yapılan duaların ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri