Isparta'da Ekmeğe Zam Yolda

Türkiye genelinde ekmek fiyatı artan maliyetler nedeniyle zamlandı. Isparta Fırıncılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, fırıncıların yaşadığı sorunları anlattı, maliyetin kurtarılması için ekmeğin fiyatının 3 lira olmasını talep etti.

Türkiye genelinde ekmeğin satış fiyatı üretim maliyetlerine bağlı olarak zamlandı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da 210 grama düşürülen ekmek,3 liradan satılıyor. Isparta’da ise ekmeğin satış fiyatı değişmedi 2 lira.

Ancak Isparta’daki fırıncılar, artan maliyeler karşısında zarar ettiklerini ve daha fazla dayanacak güçlerinin olmadığını söylüyorlar.

Ekmek fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Isparta Fırıncılar Odası Başkanı Nuri Erdeğer, vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için yoğun çaba sarf ettiklerini ancak bu durumun fırıncılar için sürdürülebilir olmadığını söyledi. 

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri