Isparta-Afyonkarahisar karayolunda hız kontrolü yapılırken, Isparta- Antalya karayolu Dereboğazı mevkisinde drone ile havadan hatalı sollama denetimi uygulanacak.
Bu kapsamda 12.30-19.00 saatleri arasında Isparta-Afyonkarahisar karayolunda hız denetimi gerçekleştirilecek.
Öte yandan 15.00-16.30 saatleri arasında Isparta-Antalya karayolu Dereboğazı mevkisinde drone ile havadan hatalı sollama denetimi yapılacak.
Aşırı hızın can kayıpları ile ağır yaralanmalı trafik kazalarının en önemli nedenlerinden biri olduğuna dikkat çeken emniyet yetkilileri, sürücülerin hız sınırlarına uymalarını, emniyet kemerlerini mutlaka takmalarını ve seyir halinde trafik kurallarına eksiksiz riayet etmelerini önemle hatırlattı.