Isparta'da İşçi Ve İşveren Mercek Altında

Isparta Çalışma ve İŞKUR Müdürü Hüseyin Ergin, kurumun yapısında değişimler olduğunu belirterek, "10 danışmanımız göreve başladı. Danışmanlar işçiye ve işverene danışmanlık hizmeti verecek" dedi.

Isparta Çalışma ve İŞKUR Müdürü Hüseyin Ergin, gazetecilere yaptığı açıklamada, işçinin sıkıntılarını, sorunlarını, işverenin taleplerini dinleyerek çözüm bulmaya yönelik çalışmalar yapacaklarını söyledi. Yürütülen çalışmalarla işçi ve işverenin mercek altına alınacağını belirten Ergin, "10 danışmanımız göreve başladı. Danışmanlar işçiye ve işverene danışmanlık hizmeti verecek. Danışmanlarımız aracılığıyla işçinin neden sürekli işten çıkarıldığı, işverenin nasıl bir eleman aradığı ile ilgili mesleki yeterlilik ölçümü yapılacak" dedi.

Bugüne kadar yaptıkları bir çok araştırmada işe yerleştirilen vatandaşların sıklıkla kendilerine bulunan işlerden ayrıldığına işaret eden Ergin, işçi ile işvereni sıkı takip altına alarak sorunların çözümüne yönelik çalışma yürüteceklerini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri