Isparta’da 15 Temmuz ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Milli Birlik Yürüyüşü düzenlendi. Isparta Belediye binası önünde başlayan ve 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında son bulan Milli Birlik Yürüyüşü düzenlendi.
Yürüyüşe Isparta Valisi Abdullah Erin, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu Komutanı Tuğgeneral Ahmet Aşık, Isparta Garnizon Komutanı Merdin Kışkan, Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, İl Jandarma Komutanı Yunus Emre Karamanoğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, dernekler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Isparta Belediyesi önünde başlayan yürüyüş, 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi meydanında sona erdi. Yürüyüş sonrası çocuklar ve ailelere çeşitli ikramlar dağıtıldı.