Isparta’da Yılbaşı Öncesi Emniyetten Kaçakçılık Operasyonu

Isparta’da polis ekiplerince yılbaşı öncesi kaçakçılığa yönelik yapılan çalışmalarda çok miktarda kaçak ürün ele geçirildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı tedbirleri kapsamında il genelinde denetim ve çalışmalarını sürdürdü.

Yapılan çalışmalar sonucunda; 67,5 litre şarap, 5 litre rakı, 10 litre etil alkol, 1 adet aroma verici anason yağı ile 10 adet elektronik sigara ele geçirildi.

Ele geçirilen ürünlerle ilgili şüpheli şahıslar hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı. Emniyet yetkilileri, kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri