Isparta’nın Geleceği Masaya Yatırıldı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Adayı A. Ünal Turgut’un seçim ofisi önemli bir ziyarete ev sahipliği yaptı.

Yeni Parti Milletvekili ve PM Üyesi Yalım Halıcı, İl Başkanı Hasan Karaca ile il başkan yardımcıları, Turgut’u seçim ofisinde ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Isparta’nın bugünü ve geleceği ele alınırken, kentin ekonomik gelişimi, iş dünyasının beklentileri, üretim, istihdam ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.

ISPARTA’NIN GELECEĞİ MASAYA YATIRILDI

Ziyarette, siyasi görüş ve farklılıkların ötesinde Isparta’nın ortak payda olduğu vurgulandı. Kentin ekonomik potansiyelinin daha güçlü şekilde değerlendirilmesi, iş dünyasının önünün açılması ve Isparta’nın bölgesinde daha etkin bir konuma ulaşması için yapılabilecek çalışmalar üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

ITSO Başkan Adayı Ünal Turgut da seçim sürecinde hazırladıkları projeler, Isparta ekonomisine ilişkin hedefleri ve göreve gelmeleri halinde hayata geçirmeyi planladıkları çalışmalar hakkında heyete bilgi verdi.

TURGUT: “ISPARTA İÇİN ÜRETEN HER FİKİR BİZİM İÇİN KIYMETLİ”

Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan Ünal Turgut, Isparta’nın geleceğine yönelik her görüş ve öneriye önem verdiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı: “Ortak paydamız Isparta olan güzel şehrimizle ilgili son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Isparta’mız için gelecekte planladığımız projelerimizi, fikirlerimizi ve düşüncelerimizi paylaşma imkânı bulduk. Kentimizin ekonomik ve ticari anlamda daha güçlü bir noktaya ulaşması hepimizin ortak hedefidir. Isparta için ortaya konulan her yapıcı fikir ve katkıyı değerli buluyoruz.”

“NAZİK ZİYARETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Turgut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, “Yeni Parti Milletvekili ve PM Üyesi Sayın Yalım Halıcı’ya, İl Başkanı Sayın Hasan Karaca’ya ve beraberindeki il başkan yardımcılarına nazik ziyaretleri, kıymetli görüşleri ve paylaşımları için teşekkür ediyorum” dedi.

Karşılıklı görüş alışverişiyle devam eden ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri