Ispartaspor’a 14 Bin TL Ceza

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Isparaspor - Esenler Erokspor maçında, taraftarın kötü tezahüratı nedeniyle Ispartaspor’a 14 Bin Türk Lirası ceza kesildi.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Isparaspor - Esenler Erokspor maçında, taraftarın kötü tezahüratı nedeniyle Ispartaspor’a 14 Bin Türk Lirası ceza kesildi.

Ispartaspor, sahasında oynadığı ve 0–0 sonuçlanan Esenler Erokspor maçı sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi.

14 Bin Türk Lirası

Ispartaspor'un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre PFDK'dan gelen cezanın 14 BİN TL olduğu belirtildi.

Açıklamada; Şanlı Ispartaspor Taraftarı; 22 Ocak Pazar günü karşılaştığımız Erokspor maçında TFF Profesyonel Futbol Disiplin kurulu tarafından taraftarlarımızın neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı kulübümüze 14.000₺ ceza yazılmıştır. Taraftarımızın her zaman arkasında olduğumuzu, Hakemin verdiği yanlış kararlar nedeniyle taraftarlarımızın sinirlerine hakim olamadıklarını anladığımızı belirtmek istiyoruz.

Verilen yanlış kararlar, uğradığımız haksızlıklar karşısında Yönetim Kurulu olarak elimizden gelini yapıp Ispartaspor'umuzu koruyoruz. Kulübümüzü maddi hasarlardan korumak için taraftarımızın da bu gibi olaylarda sabırlı olup kulübün zarar görmemesi için daha dikkatli olmasını istiyoruz.” Denildi.

TFF’den konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“ISPARTA 32 SPOR Kulübü’nün 22.01.2023 tarihinde oynanan ISPARTA 32 SPOR-ESENLER EROKSPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasındaki “ çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri