ITSO Başkan Adayı Turgut’an Leb Temizlik Ürünlerine Ziyaret

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Adayı Alaettin Ünal Turgut, kent ekonomisine değer katan işletmelere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkan Adayı Alaettin Ünal Turgut, kent ekonomisine değer katan işletmelere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda hijyen sektöründe faaliyet gösteren Leb Temizlik Ürünleri’ni ziyaret eden Turgut, üretim tesislerinde incelemelerde bulunarak firma yetkililerinden bilgi aldı.

Ziyaret sırasında firmanın üretim süreçlerini yerinde gözlemleyen Turgut, sektörün gelişimi, üretim kapasitesi ve pazardaki konumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Firma sahibi Muhammet Büyükleblebi ile gerçekleştirilen görüşmede, hem yerel hem de ulusal ölçekte üretimin güçlendirilmesine yönelik istişareler yapıldı.

Leb Temizlik Ürünleri’nin yenilikçi yaklaşımı ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çektiğini ifade eden Turgut, “Isparta’nın üretim gücüne katkı sunan, kaliteli üretimiyle adından söz ettiren bu tür işletmeler, şehrimizin ekonomik kalkınmasında önemli rol oynamaktadır” dedi.

Büyükleblebi’nin liderliğinde yürütülen üretim faaliyetlerinin, Isparta’nın sanayi alanındaki iddiasını ortaya koyduğunu belirten Turgut, “Üretimden gelen bu gücün güçlü bir marka kimliğiyle buluşması bizler için gurur vericidir. Bu başarı hikayesi, şehrimizin geleceği adına umut veriyor” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda misafirperverliğinden dolayı Muhammet Büyükleblebi’ye teşekkür eden Turgut, Leb Temizlik Ürünleri ailesine bol kazançlı ve başarılı bir dönem temennisinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri