ITSO’dan Isparta’ya Müjde: Hergün Uçacağız

ITSO’nun uçak seferleri ile ilgili girişimleri sonuç verdi. Isparta-İstanbul gidiş-dönüş uçak seferleri 1 Mayıs tarihinden itibaren Cumartesi günleri hariç haftada 6 gün yapılacak.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO)’nun bir süredir uçak seferlerinin sayısının artması ile ilgili girişimleri sonuç verdi. Türk Hava Yolları, Isparta-İstanbul seferlerini gidiş dönüş olarak Cumartesi günleri hariç, haftada 6 gün yapmak için gerekli düzenlemeleri tamamladı.

1 Mayıs Perşembe gününden itibaren başlayacak yeni sefer düzenlemelerine göre Isparta’dan saat 15:20’de kalkacak uçak İstanbul’dan ertesi gün 13:25’te kalkacak. 64 liradan başlayan fiyatlarla gerçekleşecek uçuşlar özellikle kent ekonomisine olumlu yansıyacak.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen yaptığı açıklamada; "Göreve geldiğimiz gündenberi uçak seferlerinin daha vermili olması herkesi memnun etmesi için elimizden gelen tüm gayreti gösterdik. Yeni uçak serferleri tüm Isparta halkına hayırlı olsun" dedi.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (11)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri