Karayollarına Tepki

Karayollarına Tepki

Gül Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyacı, Migros Kavşağı ile Kolçelik Kavşağı arasında kalan çevre yolunun sitelerin başladığı virajında, Karayollarının yaptığı yolda biriken sulara tepki gösterdi.

Karayolları uhdesinde bulunan yolda ters meyil uygulandığını bu yüzden caddede su biriktiğini ve araçların kaza yaptığını söyleyen Mehmet Boyacı acilen bu sıkıntının giderilmesini istedi. Boyacı, “Bu yolun meyli ters. Her kar, yağmur yağdığında trafikte büyük sıkıntılar yaşanıyor. Bu noktada iki tane araç uçtu. Karayollarının başında bulunan bir müfettiş var. Bülent beye ‘bu yolun meyli ters’ dedim. Buraya birkaç defa çağırdım. Bir de Karayolları Genel Müdürlüğünde, müdür muavini Yalçın bey onu da aradım, buradaki sorunu anlattım. Buradaki meylin ters olmasından dolayı devamlı kaza meydana geliyor. Emniyet güçlerimiz olsun, belediyemiz olsun şu anda burada tedbir almaya geldiler. Bu sorunun bir an evvel çözülmesini istiyoruz. Burası Karayollarına ait olan bir yoldur. Burayı müteahhit yaptı, kaç defa çağırdıysak da ilgilenilmedi. Cep yol üzerinde bulunan evlerde oturan vatandaşlarımızda tedirgin. Bu yolun bir an evvel yapılmasını istiyoruz” dedi.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri