Kırmızı Yengeçler'de Hedef 3 Puan

Kırmızı Yengeçler'de Hedef 3 Puan

Kırmızı yengeçler, bayram nedeniyle 3 gün izin yaptı ve 26 Eylül Cumartesi gününden itibaren Konyaaltı Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı.

Zorlu maç 4 Ekim Pazar günü Eğirdir’de oynanacak. Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta mücadele eden ve ligin ilk maçında İscehisarspor’u deplasmanda 2-1 yenerek sezona galibiyetle başlayan Eğirdirspor’da Kurban Bayramı dolayısıyla futbolculara verilen 3 günlük izin sona erdi. Kırmızı beyazlılar, Kurban Bayramı nedeniyle ara verdiği çalışmalarına 26 Eylül Cumartesi günü başladı.

Ligin 2. haftasında seyircisiyle buluşacak olan Eğirdirspor, 4 Ekim Pazar günü iç sahada oynayacağı Konyaaltı Belediyespor maçına büyük önem veriyor. İlk haftada Muratpaşa Belediyespor’u 3-0 gibi farklı skorla mağlup eden Konyaaltı Belediyespor’da ligin güçlü ekipleri arasında gösteriliyor. Eğirdirspor, Konyaaltı Belediyespor’u da yenerek 2’de 2 yapmak istiyor.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri