Mecliste ‘Bütçe’ Maratonu Başladı

Mecliste ‘Bütçe’ Maratonu Başladı

İl Genel Meclisi Kasım Ayı toplantıları başladı. İlk oturumda, önümüzdeki haftadan itibaren kamu kurum ve kuruluşlarının bütçe sunumu yapacağı toplantıların tarihleri belirlendi. 

Isparta İl Genel Meclisi Kasım Ayı toplantıları Ali Bolat Başkanlığında başladı. Dün saat 14.00’te başlayan toplantıların ilk oturumunda ilk olarak İl Özel İdaresinin 2018 Yılı Performans Programı görüşülerek incelenmek üzere meclisin ihtisas komisyonlarına havale edildi. Ardından İl Özel İdaresinin 2018 Mali yılı Gelir ve Gider Bütçesi oy birliği ile incelenmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. 

PERFORMANS ÇALIŞMALARI 

İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR

Toplantıda son olarak İl Özel İdaresi bütçesinden ödenek ayrılan kamu kurum ve kuruluşlarının 2018 yılında bütçeden kullanacakları ödenek ihtiyacı ve yapacakları faaliyetlerle ve 2017 yılında yapılan faaliyetlerle ilgili yapılacak bilgi sunumlarının tarihleri de kararlaştırıldı. Buna göre; İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü, İl Özel İdare Genel Sekreterliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü yetkileri tarafından meclis üyelerine bilgiler verilecek. 

 

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri