MHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Bayraktar, Isparta Merkez İlçe Kongresi'nde açıklamalarda bulundu.
Konuşmasında MHP'nin Türkiye'nin bütünvatandaşlarını kapsayan siyaset anlayışına sahip olduğunu vurgulayan MHP'li Bayraktar "Türkiye Cumhuriyeti'nin temeli millî kültür ise MHP ve Türkmilliyetçiliğinin ilgi alanında 86 milyon vatan evladının tamamı vardır." dedi.
MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Türkiye'nin meseleleri karşısındaki siyasi tutumuna da dikkat çeken MHP'li Bayraktar, Türkiye'nin meselesi söz konusu olduğunda MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin oy ve parti çıkarlarını bir kenara bırakarak hareket ettiğini belirtti. "Hiç kimsenin tezviratına aldırış etmeden bildiği yolda hiçbir şeyden çekinmeden elini taşın altına koymuştur." ifadeleri kullanıldı.
MHP'li Bayraktar, "Türkiye beka tehlikesi karşısında daima uyanık olmak zorundadır. Gerçeklere gözünüzü kapatırsanız, yok olursunuz." mesajını da verdi.