Milyonlarca Yatırımın Karşılığı Bu Mu?

Akkent TOKİ servisini yapan 32 AC 158 plakalı Özel Halk Otobüsü öğle saatlerinde ilginç bir ‘saldırıya’ maruz kaldı. Hareket halindeKİ aracın camına mahallede oyun oynayan çocuklar tarafından atılan taş, korku ve paniğe neden oldu. Olayda yaralanan olmadı

Büyük yatırımlarla araçlarını yenileyen Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, yatırımlarına devam ederken, onca yatırımın karşılığı bu mu? Dedirtecek bir olay Akkent TOKİ’de meydana geldi.

Akknet TOKİ’de hareket halindeki otobüs, öğle saatlerinde servis halindeyken mahallede oyun oynayan çocukların azizliğine uğradı. Çocuklar tarafından otobüse atılan taş, camın kırılmasına ve yolcuların paniklemesine neden oldu.

Otobüsün camlarındaki gül resimli reklam bantları sayesinde cam parçaları dağılıp yolculara zarar vermedi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri tutanak hazırlarken, mahalleye gelen başka bir otobüs yolcuları taşımaya devam etti.

Mahalle sakinleri de mahallelerinde sık sık benzeri olayların meydana geldiğini ve bu nedenle yetkililerden mahallenin çeşitli noktalarına kameralı güvenlik sistemlerinin konulmasını istedi.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri