Montessori Çocuk Akademisi Isparta'da Açılıyor

Montessori Çocuk Akademisi Isparta'da Açılıyor

 

  Dünyanın en başarılı eğitim sistemi olan Montessori Eğitim modelini uygulayacak olan Montessori Çocuk Akademisi (Anaokulu(2-6 yaş) &Çocuk Klubü(İlkokul&Ortaokul)) 2017-2018 eğitim öğretim yılında profesyonel kadrosuyla açılıyor.

  Kurumla ilgili konuşan kurucu Hakan Kahraman (Görsel Sanatlar öğretmeni) ve kurucu Asiye Demiray (Almanca&İngilizce öğretmeni) yeni eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak olan Montessori Çocuk Akademesi hakkında bilgi verdiler.

Eğitim sistemi ve okulumuz hakkında:

  2-6 yaş anaokulu grubuna bir sınıfta iki öğretmen (Okul öncesi öğr.&İngilizce öğr.), uzmanlarından Montessori eğitimi, Bilingual Eğitim (İngilizce&Almanca) Sistemi ve ilkokul&ortaokul öğrencilerine profesyonel kadrosu eşliğinde okul müfredatı destekli eğitim hizmeti sunulacaktır.

  Isparta’nın Anaokulu fiziki şartlarına uygun olarak inşa edilmiş ilk okuludur, okulumuzu farklı kılan en büyük niteliklerden bir tanesi de budur. Benzersiz geniş ferah sınıflar, oyun alanları, konferans salonu, kış bahçesi ve doğal çimle donatılmış yaz bahçesi mevcuttur. Okulumuz psikolog destekli eğitim, okul aile işbirlikli eğitim, aile katılımlı seminerler, sağlık hizmetleri, organik beslenme, %100 hijyen, doyasıya yeşil alan imkanlarını içerisinde barındırmaktadır.

  Kurucu Asiye Demiray (İngilizce Koordinatörü) 3-6 yaş arasındaki çocuklarda İngilizce eğitiminin çok önemli olduğunu vurguladı. Okullarında Montessori eğitimi ve İngilizce eğitiminin ağırlıklı olacağını söyledi. İngilizce eğitiminin sadece sınıf içerisinde değil okullarının tüm alanlarında kullanılacağını ifade etti. Çocuk kulübünde ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik de genel İngilizce programlarının olacağını ekledi..

  Anaokulumuz 12 ay boyunca ve hafta sonu çalışan annelerimiz için cumartesi günleri de açık olacaktır, bununla beraber gün içerisinde saatlik bakım hizmetimiz de sunulacaktır.

Montessori  Eğitimi nedir?

 Temelde kişiliğin oluşumu üzerine durmaktadır. Eğitimde metot değil, insan kişiliği göz önüne alınmaktadır. Montessori Eğitiminin temel taşlarından birisi hazırlanmış çevredir. Çocuklar hazırlanmış çevredeki Montessori materyallerinden, bireysel ilgi ve eğilimine göre bağımsız olarak seçim yaparlar. Montessori okullarında çocuklar istedikleri materyalle, istedikleri zaman, istedikleri yerde çalışırlar. Çocuğa hazırlanmış bir çevrede çocuğun kişiliğini oluşturması için özgürlük tanıyan, kişiliğinin gelişim sürecini destekleyen, çocuğun kendi onuru içerisinde bireyselleştirilmesi ve sosyalleşmesini ciddiye alan, bireye özgü adil bir eğitimdir.

Montessorri Çocuk Akademesi (Çocuk Klübü) hakkında:

  Okulumuz bünyesinde 2-6 yaş anaokulu ve ilkokul&ortaokul öğrencilerine yönelik çocuk kulübü hizmetini barındırmaktadır. Çocuk kulübümüzde günlük ödev takibi, günlük ders tekrarı ve eksik konuların tamamlanması, okul sınavları için ders tekrarı ve soru çözümü, deneme sınavları, sosyal ve sportif faaliyetler, öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı, servis imkanı gibi hizmetler sunulacaktır.

  Okulun kurucularından Hakan Kahraman ve Asiye Demiray Isparta’ya kazandırmış oldukları Montessori Çocuk Akademisine tüm halkımızı tanışmaya ve filtre kahve içmeye davet ediyor. Kendileriyle görüşmeden ve okulu ziyaret etmeden karar vermemeniz gerektiğinin de altını çiziyorlar.

İletişim:

Hızırbey mah.1572 sok.no:9-11 Isparta (Hızırbey Ortaokulu Yanı)

0246 250 22 32- 0506 587 99 39

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri