Orman Oyunları Olimpiyatı Tamamlandı

Orman Oyunları Olimpiyatı Tamamlandı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi tarafından düzenlenen Orman Oyunları Olimpiyatı Orman Fakültesi Bahçesinde yapıldı.

Oyunlarda Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi, Orman Fakültesi, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi takımlarının yanında Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi takımı yarıştı. Oldukça heyecanlı ve eğlenceli geçen yarışmalar sonucunda üçüncü olan Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’ne kupasını Isparta Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, ikinci olan Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi’ne kupasını Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Çatal ve birinci olan Orman Fakültesi’ne de kupasını Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Fakir verdi.

Ayrıca takımlarda yarışan bütün yarışmacılara ve oyunları yöneten hakem heyetinde yer alan Türkiye Ormancılar Derneği Batı Akdeniz Şubesi temsilcilerine katılım belgeleri verildi.

Orman Oyunları Olimpiyatına destek veren Isparta Orman Bölge Müdürlüğü adına Bölge Müdürü Kenan Akduman’a, Orman Mühendisleri Odası Akdeniz Şubesi adına şube temsilcisi Tahsin Etli’ye, Türkiye Ormancılar Derneği Batı Akdeniz Şubesi adına Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Tuncay Neyişçi’ye, Ünse Mühendislik adına Mehmet Ünal’a plaketleri takdim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri