Isparta’da zihinsel engelli bireylerin eğitimi ve istihdamına katkı sağlamak amacıyla önemli projelere imza atan Karınca Zihinsel Engelliler Eğitim ve İstihdam Derneği, özel çocuklar yararına geleneksel kermeslerinden birini daha açmaya hazırlanıyor.
23-25 Ekim 2025 (Perşembe-Cuma ve Cumartesi) tarihleri arasında üç gün boyunca açık kalacak olan kermes gıda ve el sanatları üzerine gerçekleştirilecek.
IYAŞ Park AVM karşısındaki saat kulesinin yanında gerçekleştirilecek olan gıda ve el sanatları kermesinde gerek el sanatları ürünleri gerekse gözleme, pasta, börek vb. gıda ürünlerinin satışı yapılacak. Üç gün boyunca açık kalacak etkinlikten elde edilen gelir, özel çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacak.