Play-Off Yolunda Önemli Galibiyet

Pembe-yeşilliler, grubun iddialı ekiplerinden Düzcespor’u 3-2 mağlup ederek Play-Off için umutlandı.

Pembe-yeşilliler, grubun iddialı ekiplerinden Düzcespor’u 3-2 mağlup ederek Play-Off için umutlandı.

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, Düzce Cam Düzcespor’u 3-2 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Isparta Atatürk Stadında oynanan maçı Ramazan Doğanay, Buğurhan Güler ve Ali Çakır isimli hakemler yönetti.

Maç başlar başlamaz kontraya çıkan Ispartaspor Erdem Seçkin ile golü bularak 1-0 öne geçti. İlk yarıyı Ispartaspor 1-0 önde kapattı. 51. dakikada Ispartaspor kaptan Musa Nizam ile 2.golü bularak durumu 2 - 0 yaptı. 56. dakikada yapılan bir hatada Ispartaspor Hüseyin ile 3-0 öne geçti. 74. dakikada Erçin’in çıkardığı topu boş kaleye yollayan Yasin Ozan farkı 2’ye indirdi.

82.dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Yasin Ozan skoru 3-2’ye geldi. Müsabakadan başka gol çıkmayınca maçı Ispartaspor 3 – 2 kazandı.

Ispartaspor aldığı bu galibiyetle puanını 36’ya çıkartarak 11. Sıradaki yerini korudu ve Play-Off için umutlandı. Düzce Cam Düzcespor ise 41 puanda 5. Sırada kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri