Polisin Hafta Sonu Mesaisi

Isparta Emniyeti Cumartesi günü 22:00 - 01:00 saatleri arasında il merkezi ve ilçelerde yaptığı uygulamalarda çarpıcı sonuçlar elde etti.

Isparta Emniyeti Cumartesi günü 22:00 - 01:00 saatleri arasında il merkezi ve ilçelerde yaptığı uygulamalarda çarpıcı sonuçlar elde etti.

Şehrin giriş kontrol noktalarında umuma açık iş yerlerinde, dernek ve lokallerde yapılan uygulamalarda  2 bin 100 kişinin GBT kaydı soruldu.

Yapılan çalışmalar neticesinde aranan 3 şahıs tespit edilerek adli mercilere teslim edildi.

Polis Cumartesi mesaisinde 138 umuma açık iş yerini de denetledi. Yapılan kontrollerde bir iş yerinin ruhsatsız olduğu tespit edildi. 3 İş yerinde çalışanların kimlik beyanının bulunmadığı, bir işyerinde ise izinsiz bayan çalıştırıldığı tespit edildi.

Kapalı mekanlarda sigara içildiği tespit edilerek 3 şahsa 91 TL para cezası uygulandı.

Aynı zamanda Cumartesi günü lokal ve dernekleri de denetleyen emniyet ekipleri 3 derneğe ait lokalde izinsiz canlı müzik yayını, alkol satışı ve kapalı mekanlarda sigara içilmesine izin verilmesinden dolayı işlem yaptı.

8 şahsa kapalı mekanda içmesinden dolayı 91'er TL para cezası uygulandı.

1 Şahsın yanında ruhsatsız av tüfeği bulunduğu tespit edilerek hakkında adli işlem yapıldı.

Uygulamalarda 261 araç kontrol edildi. 18 araç sürücüsüne çeşitli trafik suçlarından dolayı işlem yapıldı. 1 Şahsa alkollü araç kullanmaktan, bir şahsa ise ehliyetsiz araç kullanmaktan işlem yapıldı.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

ASAYİŞ Haberleri