Resul Göçer Yeniden Görevine Başladı

Resul Göçer, belediye başkan yardımcısı olarak görevine tekrar başladı.

Belediye operasyonu kapsamında tutuklanan, 6 ay cezaevinde yattıktan sonra 15 Mart’taki duruşma sonunda tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Resul Göçer, verdiği ilk röportajında, yargıya güvendiğini söyledi ve “Bize iftira edenlerin iftiraları boyunlarında asılı kalacak” dedi.

Göçer, “Mart ayının 15’inde mahkememizin son günüydü. Kendimizi ifade ettik, yargıya her zaman güvendik ve yargı gerekli bilgi ve belgeleri aldıktan sonra tahliyemizi uygun gördü. Süreç devam ediyor. Biz de 15 gün dinlendik, çoluğumuzla çocuğumuzla özlem giderdik. Tabi zor bir süreçti ama özgürlüğümüze kavuşmak çok güzel bir şey. Sanıyorum, bu süreç içinde tüm gerçekler daha net ortaya çıkacak, bunlar adım adım olacak ve bizlere kendi düşünceme göre hak etmediğimiz suçlamaları yapanların bu iftiraları boyunlarında asılı kalacaktır. Görevime başladım. Artık, kalan süremiz içinde elimizden geldiğince, bilgilerimiz çerçevesinde, yine doğruları, bildiğimizi söylemeye devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan belediye operasyonunda serbest kalan diğer isimlerden olan Mehmet Ateşgül’ün de önümüzdeki günlerde görevine başlayacağı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri