Sancak: 'Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Beni Darp Etti'

Halı Sarayı’nda esnaflık yapan Kazım Sancak’tan Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut’un kendisini darp ettiğini ileri sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. İşte Sancak’ın o iddiaları…

Halı Sarayı’nda esnaflık yapan 60 yaşındaki Kazım Sancak’tan şok iddialar geldi. Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut’un kendisini darp ettiğini ileri süren Kazım Sancak, hastaneden rapor alarak savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İşte Kazım Sancak’ın olayla ilgili olarak “Mustafa Akbulut benim komşum. Kendisi gıda ticareti yapmakta. Eve giriş kapımı dondurma dolabı ve su şişeleri ile kapatıyor. Kendisini defalarca uyardım. 6 aydır bu tartışmalar yaşanıyor. En son araya bir dostunu koydum. Ama dostuna demiş ki; sen karışma. Bu uyarının ardından 10 dakika geçmeden geldi ve bana saldırdı. Sinkaflı küfürler ederek darp etti. Savcılığa gerekli şikayetleri yaptım” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri