Sanki Survivor Isparta

Bu yolda Yayada Dertli Sürücüde...

DEMOKRAT GAZETESİ'NİN HABERİ

Isparta trafiğinin can damarı olan Iyaşpark Otel Kavşağında araç sürücüleri de yayalarda zor anlar yaşıyor. Kavşakta yaşanan trafik karmaşası adeta kazalara davetiye çıkarıyor. Vatandaş kavşakta acil bir düzenleme yapılmasını istiyor.

Isparta trafiğinin en can alıcı noktalarından birisi olan Iyaşpark Otel Kavşağı’nda yaşanan araç ve yaya yoğunluğu, kavşak içerisinde herhangi bir düzenleme olmadığı için karmaşaya neden oluyor. Yaşanan trafik karmaşası kazalara davetiye çıkarırken, vatandaşlar konuyla ilgili yetkililerden acil bir düzenleme yapmasını istiyor.

CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK
Demokrat Gazetesi Haber Merkezi’ne ulaşan vatandaşlar, “Yolun karşısına geçebilmek için adeta survıvor yarışmasında hissediyoruz kendimizi. Nereden hangi aracın çıkacağı belli değil. Bu yolda can güvenliğimiz yok” diyerek şikayetlerini dile getirdi.

BU SESE KULAK VERİN
Vatandaşlar, “Özellikle çocuklar ve yaşlılar bu yolda ciddi risk altında. Bizler yetkililerden bu sese kulak vermelerini istiyoruz. Burada bir üst geçit olmalı. Burası Isparta’nın göbeği, trafik yoğunluğunun had safhada olduğu bir nokta. O yüzden ilgilerin dikkatini buraya çekmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SÜRÜCÜLER DE DERTLİ
Rahatsızlığını dile getirenler sadece yaylar değil. Araç sürücüleri de yaşadıkları sıkıntıları Demokrat Gazetesi’ne anlattı. Özellikle akşamüzeri mesai çıkış saatlerinde halk otobüsleri duraklarından da kaynaklı bir trafik yoğunluğunun olduğuna işaret eden sürücüler “Her an kavşağın her noktasından yaya çıkabiliyor. Bu sıkıntının bir an önce çözülmesi lazım” görüşünü savundu.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri