SDÜ'de “Yerelde İletişimci Olmak ve Kariyer Olanakları” Konulu Panel Düzenlendi

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü tarafından “Yerelde İletişimci Olmak ve Kariyer Olanakları” konulu bir panel düzenlendi.

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü tarafından “Yerelde İletişimci Olmak ve Kariyer Olanakları” konulu bir panel düzenlendi.

Sohbet eşliğinde gerçekleşen etkinlikte, Süleyman Demirel Üniversitesi Kariyer Planlama ve Mezunlarla İletişim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yıldırım, Opel Mutsan Genel Müdürü Mehmet Erdoğan, HD Grup’tan Nurkaya Dursun, Gol Yatırım insan Kaynakları Direktörü Güray Ünlüer ile Dijital Reklam Tasarımcısı Furkan Çelik, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Gazeteci Mustafa Kahraman moderatörlüğünde gerçekleştirilen panelde, Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yıldırım, sahadaki gerçek aktörlerle üniversite öğrencilerini buluşturan bu tarz etkinliklerin öğrencilere mesleki ve tecrübe açısından önemli katkılar sunduğunu söyledi.

Pandemi sürecinde etkinliklere ara verildiğini vurgulayan Mehmet Erdoğan da otomotiv bayisi olarak öğrencilerle uygulamalı olarak buluşmaya devam edeceklerini belirtti.25 yıldır iletişim sektöründe yer aldığını kaydeden Nurkaya Dursun, firma bünyesinde pek çok öğrenciye staj imkânı sağlandığının altını çizdi.

Güray Ünlüer, “Uzun zamandır insan kaynakları alanında çalışıyorum. Y ve Z kuşağı ile bir araya gelip sorularını yanıtlama fırsatı bulduğum için mutluyum.” dedi.Dijital Reklam Tasarımcısı Furkan Çelik de, mesleki tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mevlüt Sedat Dönmez ise öğrencilere "4 yıllık eğitim hayatınızı deneyimler kazanarak tamamlayın. Mezun olduktan sonra iş arayışına girmek yerine öğrenim hayatınız boyunca farklı etkinliklerde, kurumlarda kendinize yer edinin. Deneyimleriniz geleceğinizi oluşturacaktır" mesajını verdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri