Şevket Savlu, Kongreye Katılmama Kararı Aldı

Ispartaspor yönetimini sezon başından bu yana istifaya davet eden Başkan Adayı Şevket Savlu, kulüp içerisinde şahıslarla uğraşmaktan başını kaldıramadığını belirterek, “Büyük hedeflerimiz vardı, ancak sürekli önümüze engel çıkardılar. Yönetimimle birlikte

Ispartaspor Kulüp Başkanlığı’na sezon başından bu yana talip olan işadamı Şevket Savlu, çekilme kararı aldı. Selçuk Tık ve yönetiminin yanlış yolda olduğunu ve Ispartaspor’un tarihinde ilk kez böylesine rezil bir sezon geçirdiğini söyleyen Savlu, yaptığı basın açıklamasında artık takımdan soğuduğunu ifade etti.

Futbolcuları motive etmek için galibiyetlere 7 bin TL prim verdiğini ve Teknik Sorumlu Murat Yılmaz ile futbolcularla yakından ilgilendiğini belirten Savlu, büyük hedeflerinin olduğunu ancak yönetim tarafından sürekli engeller çıkarıldığını ileri sürdü.

SAVLU: ŞAHISLARLA UĞRAŞMAKTAN BAŞIMIZI KALDIRAMADIK

2. kez Olağanüstü Kongre’nin yapılamamasının çok acı olduğunu ve kendisinin ve Ispartaspor’a destek olmak isteyenlerin üye yapılmadığını iddia eden Savlu, şu açıklamalarda bulundu:
“Ispartaspor’umuzun kayıtlardan yok olmaması için ekibimle ve ben elimizden geleni yapmak için bütün özveriyle çalıştık. Fakat Ispartaspor’dan çok içerisindeki şahıslarla uğraşmaktan başımızı kaldıramadık. Biz tesisleri bir yıllık ihtiyacı olan primlerimizle yola çıktık. Hedeflerimizde takıma otobüs almak, 2. yarı transferlerle şampiyonluk olmasa da bu sene ligde kalmak. Seneye de kimsenin bahsedemeyeceği güçlü Ispartaspor kurmak, ismimizi tarih olmaktan kurtarmak ve en iyi yerlere taşımaktı.

Fakat türlü oyunlarla bu gelişmeleri gündeme getirsek de engel olmak isteyenlerin oyunlarından sıkıldık. Birkaç kulüpten yönetimimize teklifte gelse amacımız Ispartasporumuz dedik. Kabul etmedik bundan sonraki süreçte engel olanlara yolların yanlış olduğunu bildirir, sabrımızın zorlandığını sert cevabımızla kongreye katılmama kararı aldık.”

Levent DOĞAN

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri