Şimdi Bir Yıldız Kaydı

Şimdi Bir Yıldız Kaydı

Vatan Partisi Antalya ve Isparta İl Başkanlığı yapan Bilal Şimşir'in kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. 

Siyasi kimliğinin yanı sıra dürüst, sevecen ve ağabey bir yapısın bulunan, yakın çevresinin yanı sıra dürüstlüğü ile tanınan Şimşir’in vefatı büyük üzüntü ile karşılandı.

Davasında hep dimdik oluşuyla göz dolduran, davasını bugüne kadar asla satmayan, ülkenin bölünmez bütünlüğü için çaba sarf eden büyük bir dava adamı olarak akıllarda kalan Şimşir’in ülke sorunlarına pozitif çözümler arayışında bir siyasi yapıda olduğu biliniyor.

Vatan Partisi’nin önder kadrolarından Antalya ve Isparta eski İl Başkanı, Kültür Sen ve Kültür Sanat Sen’in kurucularından, Kültür Sanat Sen’in 2’inci Genel Başkanı, vatan, emek, namus mücadelesinin yılmaz önderlerinden Bilal Şimşir oğlunun sağlık sorunları sebebiyle, sma hastası olan oğlunun son zamanlarında biraz olsun rahat hayat sürmesi uğruna Isparta İl Başkanlığı’ndan ayrılarak Eskişehir’e yerleşmişti. Vatan Partisi ve Kemalist Devrimi tamamlama davası yeri zor doldurulur bir fedaisini kaybetti.

Ajans32 olarak, ismi, yeri dolmayacak siyaset adamları listesinde belki de en başa yazılacak olan Bilal Şimşir’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve dostlarına başsağlığı dileriz…

 

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri