Sona Yaklaşılıyor

Sona Yaklaşılıyor

OSB Yönetim Kumlu Başkanı Mustafa Karabulut, 9 kurum görüşünden sonra 250 hektarlık genişlemede nihai sonuca ulaşılacağını bildirdi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tanıtından 250 hektar­lık 2etap genişlemeye vize ver­ilen Isparta Süleyman Demirci Organize Sanayi Bölgesinde son hamleler yapılıyor Organize Sanayi Bökeleri Genel Müdür­lü günden gönderilen uzman heyet, genişleme sahasında in­celeme çalışmalarını tamamla­ yarak Ankara'ya döndü.

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut, Ankara’dan gelen heyetin isteği üzerine 9 kurumdan görüş is­tendiğini söyledi. 9 kurumdan alınacak görüş yazısının Ankara'ya gönderilmesinden sonra onay sürecinin tamam­lanacağını belirten Karabulut, “Bu onay işleminden sonra 250 hektarlık genişleme alanında ka­mulaştırmaya hızla başlayacağız. Kamulaştırma ve parselasyondan sonra yatırım­cılarımıza tahsis edilecek" dedi

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri