Spor Özel’den Sponsorlara Plaket

Kanal 32 Televizyonu tarafından, Spor Özel Programının ana sponsorlarına plaket verildi.

Kanal 32 Televizyonunda 15 günde bir salı günleri yayınlanan ve 6 ay boyunca spor gündeminin nabzını tutan Spor Özel Programı tatile girdi.

Spor Özel Moderatörü gazeteci Levent Doğan tarafından Kanal 32 adına programın ana sponsorluğunu yapan IYAŞ Yönetim Kurulu adına İşadamı Bahattin Şenol’a, Barida Hotels Sahibi İşadamı Sami Öngör’e, Hakan Madencilik Sanayi ve Tic. Ltd Şti Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ahmet Nedim Karasoy’a Aden Tekstil Sahibi İşadamı Hasan Köstüklü’ye ve Isparta sevdalısı Mustafa Kaya’ya plaket verildi.

Doğan, yaklaşık 6 boyunca programın ana sponsorluğunu üstlenen Isparta ve İstanbul’un köklü kurumlarına ve işadamlarına teşekkür etti.
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Bahattin Şenol ise Isparta’nın her hizmetinde IYAŞ’ın katkılarının olduğunu belirterek, “Spor Özel Programı Isparta’nın sesi, soluğu oldu. Bu tür programların olması bizleri memnun ediyor. İnşallah Isparta sporu da bir yerlere gelir. Kent büyüklerinin spora bakış açısı, düzenli gelir kaynakların oluşması şart. O nedenle geçmişte olduğu gibi Isparta’nın birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Kanal 32 TV çalışanlarını da kutluyorum” dedi.

Barida Hotels Sahibi İşadamı Sami Öngör ise Isparta’daki spor kulüplerinin üst liglere çıkmasını dileyerek, sporda bol bol organizasyonların alınması gerektiğine dikkat çekti. Öngör, profesyonel bir takımın olmayışının üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri