Sporun Her Dalını Önemsiyoruz

Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu Başkanı, belediyenin hazırladığı Bocce Eğitim Merkezi Projesinin dünyadaki bocce sporcularını da heyecanlandırdığını söyledi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret eden Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu Başkanı, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, belediyenin hazırladığı Bocce Eğitim Merkezi Projesinin dünyadaki bocce sporcularını da heyecanlandırdığını söyledi.

Türkmen, “Dünyada kapalı, nitelikli bocce tesisi sayısı belirli ülkelerin dışında çok fazla değil. Bu yüzden değerli belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu Başkanı, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen ve Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu Genel Sekreteri Suphi Eren Öztürk, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i makamında ziyaret etti.

Spor yatırımlarının ele alındığı ziyarette belediyenin şehre kazandıracağı 5.037 metrekare arsada, 1.750 metrekarelik kapalı alanı içerisinde 4 adet raffa sahası, 4 adet petank sahası, 2 adet volo sahası, giyinme odaları ve 250 kişilik çelik tribün ile 150 metrekarelik kafeteryanın yer alacağı Bocce Eğitim Merkezi Projesi ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu Başkanı, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, bocce, bowling ve dart sporları başta olmak üzere spor branşlarına kucak açtığı ve destek verdiği için Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

 

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri