Süper Amatörde Ispartaspor Rüzgarı

1. Amatör Futbol Ligi’nde 8. hafta karşılaşmasında Ispartaspor zirvedeki yerini korumayı başardı.

Isparta Amatör Futbol Ligi 8’nci hafta karşılaşmaları hafta sonun tamamlandı. Nağmaplup olarak liderlik koltuğunu koruyan Ispartaspor, haftasonu oynadığı Bağıllıspor maçından 6-0’lık skorla galip ayrıldı. 8 haftada 22 puan toplayan Ispartaspor, bu zamana kadar oynadığı maçlardan 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Geride kalan 8 haftada hiç puan toplayamayan Bağıllıspor ise ligin dibine demir atmış durumda.

Ligde ikincilik yarışısını sürdüren Uluborlu ise bu hafta oynadığı Keçiborlu Belediyespor maçını 2-0 kazanmayı başardı. Ligde 18 puanla 2’nci sırada yer alan Uluborluspor, 5 galibiyet 3 beraberlik aldı. Keçiborlu Belediyespor ise geride kalan 8 haftada 2 galibiyet 6 mağlubiyet alarak 6 puanla 7’nci sırada yer alıyor.

Ligde 18 puanla 3’ncü sırada yer alan Çünürspor, Savspor’u 4-1 mağlup etti. Çünürspor geride kalan 8 haftada 6 galibiyet 2 beraberlikle 18 puan topladı. Ligde 2 galibiyet 6 mağlubiyet alan Savspor ise 6 paunla 8’nci sırada yer alıyor.

Haftasonu Senir Beledispor ile karşılaşan Gülcüspor ise sahadan 5-1 galip ayrıldı. Ligde 16 puanla 4’ncü sırada yer alan Gülcüspor geride kalan haftalarda, 5 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Ligde, 2 galibiyet 6 mağlubiyet alan Senir Belediyespor ise 6 paunla 9’ncu sırada yer alıyor.

Ligde 14 puanla 5’nci sırada yer alan Merkez Gençlikspor haftasonu Küçük Hacılarspor’u ağırladı. Zorlu maç 1-1 berabere bitti. Merkez Gençlikspor, geride kalan haftalarda 4 galibiyet, 2 beraberlik 2 mağlubiyet aldı. Küçük Hacılarspor ise 3 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet alarak 6’ncı sıradaki yerini korudu.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri