Süper Amatör’e Çünürspor Damgası

Lideri 2-1’le deviren bordo-mavililer, zirve yarışına ortak olurken, 2. sıraya yerleşti.

Isparta Süper Amatör Futbol Ligi’nde 2. devre hafta sonu oynanan karşılaşmalarla start aldı.

Lider Gönenspor’u 2-1 mağlup eden Çünürspor, puanını 20’ye çıkartarak 2. sıraya yerleşti. 3. yenilgisini alan Gönenspor ise 21 puanla zirvede bulunuyor. Alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Uluborlu Belediyespor ise zirve mücadelesi veren Üniversitespor’u 3-1’le dize getirdi.

Uluborlu Belediye puanını 13’e çıkartarak 6. sıraya yerleşti. Karaağaçspor ise son sırada yer alan Anadolu Gençlikspor’u 4-2 mağlup ederek puanını 17’e çıkarttı ve 5. sıraya yükseldi.

Yalvaçspor-Savspor, Keçiborlu Belediyespor-Gülcüspor karşılaşmaları ise olumsuz hava koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Her geçen hafta tansiyonun arttığı ligde Çünürspor’un son haftalardaki çıkışı görülmeye değer.

ISPARTA SÜPERAMATÖR FUTBOL LİGİ PANORAMASI

HAFTANIN TAKIMI: Çünürspor

HAFTANIN HAKEMLERİ: Ethem Faruk Kuyucu, Fatih Ergençiçeği, Muhammed Gökkuş (Karaağaçspor-Anadolu Gençlikspor)

HAFTANIN ANTRENÖRÜ: Umur Çıkrıkçıoğlu (Çünürspor)

HAFTANIN FUTBOLCUSU: Adil Acarer (Karaağaçspor)

HAFTANIN KAREASI: Tansel Tekeli (Çünürspor), Semih Özkaya (Uluborlu Belediye), Mustafa Köklükaya (Karaağaçspor), Adil Acarer (Karaağaçspor)

HAFTANIN 11’İ: Tansel Tekeli (Çünürspor), Semih Özkaya (Uluborlu Belediye), Erkan Eryılmaz (Çünürspor), Gökhan Görgülü (Uluborlu Belediyespor), Yaşar Yıldız (Karaağaçspor) Turgut Kul (Anadolu Gençlik), Mustafa Köklükaya (Karaağaçspor), Orkun Kutluata (Üniversite), İlyas Büyüksenirli (Çünürspor), Adil Acarer (Karaağaçspor), İsmail Sırtlı (Çünürspor)

TOPLU SONUÇLAR:
Çünürspor-Gönenspor: 2-1
Karaağaçspor-Anadolu Gençlik: 4-2
Üniversite-Uluborlu Belediyespor: 1-3
Keçiborlu-Gülcüspor: Ert
Yalvaçspor-Savspor: Ert

HAFTANIN PROGRAMI:
Anadolu Gençlikspor-Gülcüspor
Savspor-Karaağaçspor
Çünürspor-Üniversitespor
Uluborlu Belediye-Karaağaçspor
Gönenspor-Yalvaçspor

Levent DOĞAN

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri