"Tepkileri Anlamış Değilim"

İl Genel Meclisi Üyesi Osman Çiftçi, Kumdanlı Merası’nda altyapı hizmetlerinin yapılması gerektiğini kendilerinin gündeme getirdiğini belirterek, kendilerine tepki gösterilmesine anlam veremediğini söyledi

Yalvaç’ın Kumdanlı Merası’nda hayvan otlatanların insanca yaşaması için altyapı yapılacağı yönünde verilen sözlerin tutulmasını isteyen HOYDER Başkanı Yusuf Erdoğan ile Mera Birlik Başkanı Bayram Akkaya, Meclis’in merada elektrik, su, banyo, tuvalet gibi insani ihtiyaçların giderilmesi yönünde karar almasına rağmen hiçbir şey yapılmadığını dile getirmişlerdi. Sivil toplum temsilcileri, bu kararın takipçisi olmadıkları için de meclis üyelerine kırgın olduklarını ifade etmişlerdi.

Yalvaç İl Genel Meclisi Üyesi Osman Çiftçi, böyle bir tepkiye anlam vermediklerini söyledi. Çiftçi, “Bize kimse buraya hizmete getirin demedi. Bu önergeyi biz gündeme taşıdık. Bu konuda biz hassasiyet gösteriyoruz. Onlar tepki gösteriyor. Her şey imkanlar ölçüsünde. Bugünden yarına yapılabilecek bir şey değil. İmkanlar çerçevesinde yapılacak. Alınan kararın da takipçisiyiz. Komisyon raporu ortada. Kumdanlı Merası’nda yaşma standartlarının yükseltilmesini teklif eden biziz” görüşünü iletti.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Isparta Haberleri