Toplu Konutların Pis Suyu Eğirdir Gölü'ne Dökülüyor

Doğayı ve insanları tehdit eden konuyu İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam gündeme getirdi.

Doğayı ve insanları tehdit eden konuyu İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam gündeme getirdi. 

Hasan Büyükçam"Gelendost ilçesindeki toplu konutların pis suyu, bölgedeki foseptik çukuruna dökülüyor. Ancak foseptiktin taşması sonucu pis su önce Gelendost çayına ardından Eğirdir Gölü’ne akıyor." Dedi. 

Doğayı ve insanları tehdit eden konuyu İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam gündeme getirdi. Gelendost Belediyesi’ne ve yaşananlara sert tepki gösterdi.

Daha önce Gelendost ilçesinde yarım kalan yatırımları gündeme getirerek, AK Parti iktidarına hedef alan İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, bu kez de ilçedeki toplu konutların atık sularının kontrolsüz bir şekilde Eğirdir Gölü’ne döküldüğünü iddia etti.

TOKİ’nin atık sularının foseptik çukuruna döküldüğünü ancak AK Partili Gelendost Belediyesi’nin yetersiz çalışması sonucu çukurun taştığını belirten Büyükçam, “pis su önce Gelendost Çayına oradan da Eğirdir Gölü’ne dökülüyor.Foseptik çukurundan taşan sulardan insanlar ve hayvanlar olumsuz etkileniyor." Dedi.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri