Vergi Türkiye’yi Yükseltir

Isparta İl Defterdarlığı Vergi Haftası nedeniyle MÜSİAD İl Temsilciliği’ni ziyaret etti.

MÜSİAD Isparta İl Temsilcisi Mustafa Selim Özkutlu, Türkiye’de vergi ödemenin öneminden bahsederek, 1,5 milyon kişiye istihdam sağladıklarını ve vergi konusunda bütün üyelerinin titiz olduklarını söyledi.

BÜTÜN ÜYELERİMİZ VERGİNİN BİLİNCİNDEDİR
MÜSİAD Isparta İl Temsilcisi Mustafa Selim Özkutlu, iş adamları olarak vergi bilinçlerinin tam olduklarını belirterek, camiada çalışan bütün personelin vergi haftasını kutladı.

Özkutlu, "MÜSİAD Isparta Temsilciliği olarak her sen düzenli olarak kutlanmakta olan Vergi Haftası’nın ülkemize ve Isparta’mıza hayırlı olmasını dileriz. Vergi bilincinin tabana yayılması hususunda Vergi Haftası’nda düzenlenen etkinliklere kuşkusuz önemlidir" dedi.

Özkutlu, "Vergi konusunda insanları bilinçlendirmemiz gerekiyor. Bu sayede vergi Türkiye’yi yükseltecektir. Bizler iş insanları olarak huzur ve istikrarın olduğu zamanlarda yeni istihdam alanlarının tesisi ile birlikte vergi başta olmak üzere her türlü ödemenin daha kolay yapıldığını görmekteyiz. İfade etmek isterim ki huzur ve istikrarın tesisi ile 2023 büyümesinde özel sektörün katkıları ciddi paya sahiptir. Bu nedenle huzur ve istikrarın tesisi iş insanları için büyük önem arz eder. Bu vesile ile Isparta Defterdarımız nezdinde camianın ve yeminli mali müşavir ve muhasebecilerimizin Vergi Haftası’nı kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Isparta Haberleri