Zabun “2026’da Doğalgaz Ulaşmayan İlçe Kalmayacak”

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, 2026 yılı içerisinde Isparta’da doğalgaz ulaşmayan hiçbir ilçe kalmayacağını açıkladı.

AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, 2026 yılı içerisinde Isparta’da doğalgaz ulaşmayan hiçbir ilçe kalmayacağını açıkladı.

Doğalgaz yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Zabun, ilçe merkezlerinin yanı sıra belde ve köylerde de doğalgazın yaygınlaştırılması için çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Vatandaşların yaşam kalitesini artıracak yatırımlara önem verdiklerini belirten Zabun, enerji altyapısının güçlendirilmesi adına ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalıştıklarını kaydetti.

Özellikle kırsal bölgelerde doğalgaz kullanımının yaygınlaşmasının hem ekonomik hem de çevresel açıdan önemli katkılar sağlayacağını vurgulayan Zabun, “2026 yılı itibarıyla doğalgaz ulaşmayan hiçbir ilçemizin kalmamasını hedefliyoruz. İlçelerimizin ardından köylerimiz ve beldelerimiz için de yoğun bir çalışma yürütüyoruz” dedi.

Doğalgaz yatırımlarının etap etap devam edeceğini belirten Zabun, vatandaşlardan gelen taleplerin de dikkate alındığını sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlçeler Haberleri