Eğirdir'de 'Su Şenlikleri' Düzenlenecek

Isparta Valiliği, Denizcilik Müsteşarlığı ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile 9 Temmuz tarihinde Eğridir'de 'Su Şenlikleri' düzenlenecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2011 10:09
Eğirdir'de 'Su Şenlikleri' Düzenlenecek

Isparta Valiliği, Denizcilik Müsteşarlığı ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile 9 Temmuz tarihinde Eğridir'de 'Su Şenlikleri' düzenlenecek.

Isparta Valisi Memduh Oğuz'un başkanlığında yapılan şenliklerle ilgili toplantıya Eğirdir Kaymakamı Yalçın Yılmaz, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, İl Çevre ve Orman Müdürü Tayfun Büyükküpçü, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Fatma Uçar ve HSB Spor Proje Koordinatörü Volkan Pala katıldı.

Toplantıda HSB Spor Proje Koordinatörü Volkan Pala etkinlikler hakkında sunum yaparken, "Amacımız engelli vatandaşlar dahil yöre halkının katılımı ile birlikte düşünmek ve birlikte hareket etmektir. Su sevgisini, su bilincini ve temiz su algısını aşılamaktır. Aynı zamanda iç sularını sevdirmektir. Bu kapsamda yapacağımız şenliklerde, dragon bot yarışları, kano yarışları, su kayağı, jet ski şovları, kürek yarışları, balık tutma yarışı, yağlı kazık yarışı, yüzme yarışı, yelken yarışı, wakeboard gösterileri ve su fıskiyesi gösterileri gibi etkinlikler yapılacak" dedi.

Isparta Valisi Memduh Oğuz ise düzenlenecek şenliklerle Eğirdir'in ve Isparta'nın en iyi şekilde tanıtılacağını söyledi. Vali Oğuz, "Biraz daha mütevazi, samimi, kültürümüzü yansıtan halkoyunları ve konserlerle desteklenen şenlik olacak" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.