1 Haftada 35 Şahıs Yakalandı

1 Haftada 35 Şahıs Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2019 00:41
1 Haftada 35 Şahıs Yakalandı

Isparta Emniyet Müdürlüğü son 1 haftada aralarında silahlı tehdit, konut dokunulmazlığını ihlal, uyuşturucu madde satmak-kullanmak ve hırsızlık gibi çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 35 şüpheli şahsı yakaladı.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmede; “Asayiş Şube Müdürlüğü-Aranan Şahıslar Büro Amirliğimiz görevlilerince 09.12.2019 ile 15.12.2019 tarihleri arasında İl merkezinde hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; Aralarında; “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak”, “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” ve “Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme” suçlarından 5 dosyadan toplamda 6 Yıl 2 Ay hapis cezası ile aranan H. K. “Silahla Tehdit” suçundan 1 Yıl 8 Ay hapis cezası ile aranan H. Ö. “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan 2 Yıl 2 Ay hapis cezası ile aranan G. G. İsimli şahıslarında bulunduğu, toplamda 35 (Otuz Beş) aranan şahıs yakalanarak adli makamlara sevk edilmiştir

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ