1 Mayıs'a Çağrı

Saat 12:00'de....

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Mayıs 2019 21:30
1 Mayıs'a Çağrı

Türk – İş İl Temsilcisi Osman Korkmaz tüm işçi ve emekçileri bugün Kaymakkapı Meydanı'nda düzenleyecekleri programa davet etti. Bu konuda çağrıda bulunan Korkmaz; “İnsanca bir yaşam için, demokrasi için, güzel günler için haydi 1 Mayıs'a" dedi.

Bu yılki temanın Genel Merkez tarafından ‘Kıdem Tazminatı’ olarak belirlendiğini ifade eden Tes – İş Isparta Şube Başkanı ve Türk – İş İl Temsilcisi Osman Korkmaz, Isparta’da bulunan sendika, kurum, kuruluş ve siyasi parti temsilcilerini 1 Mayıs'ta yani bugün buluşmak için çağrıda bulundu.

KORKMAZ; “KAYMAKKAPI
MEYDANINDA BULUŞALIM”
Isparta’daki tüm işçi ve emekçileri alanlara davet ederek, kıdem tazminatına ve işsizliğe dikkat çeken Başkan Korkmaz, dayanışma, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. Korkmaz; “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Kaymakkapı Meydanı Belediye İşhanı önünde saat 12.00’de yapacağımız etkinlikle kutlayacağız. Bu doğrultuda ben; İşçinin hakkı olan kıdem tazminatı için, işçilerimizin maaşlarında yaşanan vergi adaletsizliğinin giderilmesini için, Kamu İktisadi Teşebbüslerine (KİT) verilen kadro sözünün tutulması için, işçilerimizin sözleşmedeki haklarının tam olarak verilmesi için, işçilerin, emekçilerin haklarının yok edilmesine bir bir dur demek için, iş güvencemizi ortadan kaldıracak her türlü düzenlemeye dur demek için, Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) emeklilik hakkı verilmesi için 1 Mayıs'ta yani bugün tüm işçilerimizi, emekçilerimizi saat 12.00’de Kaymakkapı Meydanı Belediye İşhanı önüne bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.