1 Milyon 950 Bin Kişiye Şifa Oldular

Isparta Şehir Hastanesi şifa dağıtmaya devam ediyor. Pandemi’de rüştünü ispat ederek ülkemizin gözbebeği haline gelen Şehir Hastanesi, 2021 yılında yaklaşık 2 milyona yakın hastaya şifa dağıttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Nisan 2022 08:57
1 Milyon 950 Bin Kişiye Şifa Oldular

Özellikle Avrupa ve Arap ülkelerinde yaşayan vatandaşların dikkatini çeken Isparta Şehir Hastanesi şifa dağıtmaya devam ediyor. Pandemi’de rüştünü ispat ederek ülkemizin gözbebeği haline gelen Şehir Hastanesi, 2021 yılında yaklaşık 2 milyona yakın hastaya şifa dağıttı.

 

Takvim yaprakları 18 Mart 2017 gününü gösterdiğinde kapılarını açan Isparta Şehir Hastanesi 20 Mart 2017 günü aktif olarak poliklinik hizmetlerine başladı.  167 poliklinik sayısı, 208 yoğun bakım ünitesi yatak sayısı, 20 ameliyathane, 9 TDL odası ile hizmet veren Şehir Hastanesi’ne, pandemiye rağmen 2021 yılında 1 milyon 950 bin hasta,  sağlığına kavuşmak için başvurdu.

 

İŞTE O RAKAMLAR

 

Isparta Şehir Hastanesi’ne 2021 yılında ortalama 1 milyon 900 bin tedavi amacıyla başvurdu. Bu hastaların 1 milyon 650 binden fazlası ayaktan hasta başvurusu. 330 binden fazlası ise acil hasta başvurusu. Yine bütün başvuruların arasında 106 binden fazlası da Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) başvurusu olarak kayıtlara geçti. 18 Mart 2017'de dönemin Başbakanı Binali Yıldırım ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ tarafından açılışı yapılan hastane, 855 yatak kapasitesiyle Isparta'nın en büyük hastanesi olma unvanını taşıyor. Hastaneyi bir dönem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da ziyaret etmişti. Isparta Şehir Hastanesi, bilimsel ve çağdaş yönetim anlayışıyla, hasta ve çalışan haklarını koruyarak, kesintisiz, etkin ve ölçülebilir sağlık hizmeti misyonuyla hizmetini sürdürüyor.  Hastane’nin vizyonu ise sağlık hizmetlerindeki gelişmeleri ve yenilikleri takip ederek halkın hak ettiği nitelikli, çağdaş ve bilimsel sağlık hizmetlerini üretmek, güçlü bir takım ruhu ile bölgemizde ilk tercih edilen hastane haline gelmektir. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.