1 TL’den Daha Ucuz Olacak

1 TL’den Daha Ucuz Olacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2019 11:11
1 TL’den Daha Ucuz Olacak

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, ISPARTARAY’ı anlattı. ISPARTARAY’ın Isparta’nın Büyükşehir vizyonunun ilk adımı olacağını belirten Başdeğirmen, projenin hayata geçmesiyle ulaşımın 1 TL’den daha ucuza sağlanacağını söyledi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in vizyon projeleri arasında yer alan ISPARTARAY’ın ayrıntıları da ortaya çıkıyor.

Başdeğirmen, “Biz trafik projelerimizi 6 Ocak’ta sunduk. ISPARTARAY ilk projemiz. Çok beğenildi. TCDD yetkilileri geldi, çalışmalara başladılar. İnşallah ISPARTARAY’ı yapıp, halkımıza ve öğrencilerimize 1 TL’den daha ucuza bir ulaşım imkanı sunacağız. Hem öğrencilerimiz, hem idari personelimiz hem de akademisyenler bu sistemden faydalanacak. İşe kendi araçları ile gitmek zorunda kalmayacaklar. En lüks vagonları getireceğiz. İçinde internet hizmeti olan, bilgi ekranları olan. Klimalı sistem. Kışın sıcak, yazın serin. ISPARTARAY, SDÜ ve ISUBÜ’den sonra OSB’ye, havalimanına ve Kara Havacılık Okulu’na kadar uzanacak. Bu proje bizim büyükşehir vizyonumuz. Büyükşehir ya da bütünşehire ilk adımı bu proje ile atıyoruz. Zamanla ilçelerimize kadar uzanacak.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum