“10 yıl geçti sır perdesi halâ aralanamadı”

“10 yıl geçti sır perdesi halâ aralanamadı”

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2019 09:40
“10 yıl geçti sır perdesi   halâ aralanamadı”

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şener Taşören, Genel Başkanları Muhsin Yazıcıoğlu’nun şaibeli bir şekilde geçirdiği helikopter kazasının ardından tam 10 yıl geçtiğini belirterek, “Ancak, halâ kazanın üzerindeki sır perdesi aralanamadı ve suçlular bulunamadı” dedi. 

Partilerinin efsane Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun 25 Şubat 2009 tarihinde yani bundan tam 10 yıl önce şaibeli bir kaza ile aralarından ayrıldığını vurgulayan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şener Taşören, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nu 25 Mart 2009 tarihinde, Kahramanmaraş mitinginden Yozgat mitingine giderken, şüpheli bir helikopter kazasıyla kaybetmiştik.  Ancak, bugün baktığımızda aradan geçen onca zamana karşın kazanın üzerindeki sır perdesinin hala aralanamadığını görüyoruz. Bilindiği gibi, bu elim kazada Genel Başkanımız merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun yanı sıra Sivas İl Başkanımız Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcımız Yüksel Yancı, Belediye Meclisi Üyesi Adayımız Murat Çetinkaya, İHA muhabiri İsmail Güneş ve Pilot Kaya İstektepe hayatını kaybetmişti. Hepsine de bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. 

“MERHUM YAZICIOĞLU, 

TAM BİR DEVLET ADAMIYDI”

Kazanın üzerinden 10 yıl değil, 100 yıl geçse merhum Yazıcıoğlu'nu asla unutulmayacağını vurgulayan İl Başkanı Taşören, çünkü onun vatanına milletine bağlı, tam bir devlet adamı olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.