10 Yıldır Anlatıyoruz

Bu Dönemden Umutluyuz

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Eylül 2019 10:06
10 Yıldır Anlatıyoruz

Akkent Mahallesi Muhtarı Bekir Çevikbaş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e mahallesinin eksikleri ile ilgili bir dosya sundu. Çevikbaş, mahallede yaşanan sorunları 10 yıldır dile getirdiklerini kaydetti. “10 yıldır çözülmeyen sorunlarımız var. İnşallah bu dönemden umutluyuz” dedi.

Akkent Mahallesi Muhtarı Bekir Çevikbaş, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e “Akkent Mahallesi Çözüm Bekleyen Sorunları” başlıklı bir dosya sundu. Muhtar Çevikbaş, dosyanın giriş bölümüne “Bu sorunların büyük bir kısmı 10 yıldır belediyemize bildirilmektedir. Mevcut bazı müdürler konuya aşina olup ancak vakıf değildirler” ifadesini ekledi.

Akkent Mahalle Muhtarı Bekir Çevikbaş, “10 yıldır 21 başlık altında sorunlarımızı dile getirdik. Ancak 21 madde içerisinden sadece ve sadece 3 tanesine cevap verildi. Fakat bu dönemden umutluyuz” dedi.

Yapılmayan taleplerini dile getiren Muhtar Çevikbaş, “Çok amaçlı sosyal tesis, Akkent – Çünür arası yolun açılması, yürüyen merdiven yada asansör, mahalle etrafının imara açılması, semt spor alanı, 6020 ve 6024 sokakların asfaltlanması, mahalle içine kapalı durak yapılması gibi bir çok talebimizi 10 yıldır ifade ediyoruz. Önceki dönemde de defalarca dosyalar verdik, belediyedeki müdürlerimiz bir çok konuya aşina ancak yeterince hakim değiller” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.