100 Bin Öğrenciye Ev Sahipliği Yapan Isparta, 30 Oyuncuya Bir Tesis Yapamadı Mı ?

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da, Teknik Direktör Hakan Yılmaz saat 11:00’de Kulüp Tesislerinde basın mensuplarının karşısına çıktı.

Yayınlanma:
100 Bin Öğrenciye  Ev Sahipliği Yapan Isparta, 30 Oyuncuya Bir Tesis Yapamadı Mı ?

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ispartaspor’da, Teknik Direktör Hakan Yılmaz saat 11:00’de Kulüp Tesislerinde basın mensuplarının karşısına çıktı. Yılmaz, takımın durumunu ve Bursaspor maçını değerlendirdi.

Teknik Patron Hakan Yılmaz’ın değerlendirme toplantısına Ispartaspor oyuncularından Furkan Bekleviç ve Halil Duman katıldı.

Hakan Yılmaz Bursaspor maçı için yaptığı değerlendirmede, “Bursaspor zor bir deplasman ve büyük bir camia. Fakat bizim zor bir deplasmanda 3 puan almamız, bizi biraz daha motive etti. Eksiklerimizi daha fazla görmek ve arızaları gidermek zorundayız. Bizim sihirli değneğimiz sevgi. Hatalarımız var ama biz işimizi severek yapıyoruz.

Ligin ilk yarısında kalan maçlarımızda, diğer takımlarla aramızdaki puan farkını en aza düşürerek hedefimizi yakalayacağımızı düşünüyoruz.” Dedi.

100 Bin Öğrenciyi Besleyen Isparta, 30 Oyuncuya Bir Tesis Yapamadı Mı ?

Ispartaspor’un bir tesise İhtiyacı olduğunu belirten Yılmaz “Ülkeyi Yıllarca siyasi anlamda yönetmiş yönetmiş bir memlekette 100 Bin öğrenciye ev sahipliği yapan Isparta, 30 Oyuncuya bir tesis yapamadı mı? Isparta Belediye Başkanımızdan ve siyasilerimizden Ispartaspor için bir tesis istiyoruz.” Dedi.

Ispartaspor’un başarılı futbolcusu Furkan Bekleviç oynayacakları Afyonspor maçı için tamamen odaklandıklarını ve taraftar desteğini de alarak yenilmezlik serisini bozmayacaklarını söyledi.

Takımın bir diğer başarılı oyuncusu Halil Duman ise Afyonspor maçından da galibiyet almak istediklerini vurguladı. (UMUT DEMİRAL)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum