11 Yıldır Süren Gelenek

11 Yıldır Süren Gelenek

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Temmuz 2019 13:59
11 Yıldır Süren Gelenek

Sarıidrisliler Kalkınma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanlığı 11’nci Kır Şenliği Milas Mesirelik alanında yapıldı.

Milas Mesireliğinde buluşan Sarıidrisliler gün boyu gönüllerince eğlendi. Birbirinden renkli yarışma ve etkinliklerin yapıldığı buluşmada davetlilere yemek ikram edildi.

Gece başlayan hazırlıklar davetliler tarafından tam not aldı. Şenlikte başta çocuklar olmak üzere tüm davetliler gönüllerince eğlendi.

Şenlikte konuşan Sarıidrisliler Kalkınma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı İbrahim Doğan, “Sayın Belediye Başkanım, Sayın eski Belediye başkanlarım, Sayın Yardımsever Üyelerim, Sayın Hemşerilerim Sevgili misafirler 11’ncisini tertip ettiğimiz Geleneksel Kır şenliğimize hoş geldiniz. Sözlerime başlamadan önce bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimize ve 15 TEMMUZ şehitlerine Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum. Ruhları şad olsun. Rabbim böyle acıları bir daha göstermesin.

Sevgili hemşerilerim Birlik ve beraberliğimizin devamı, geleneklerimizin yaşatılması sevinçte, neşede ve üzüntüde bir ve bütün olunabilmesi için sizleri yılda bir defada olsa bir araya getirmeye ve aramızdaki kaynaşmayı sağlamaya gayret ediyoruz. İmkanlarımız nispetinde sizleri memnun edebilmek için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen kır şenliğinde buluşan Sarıidrisliler gün boyunca yapılan etkinliklerle eğlendi.



















          

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.