120 Personel Alınacak

Isparta Valiliği ve ilçe kaymakamlıklarında çalıştırılmak üzere 120 personel alınacak

Yayınlanma:
120 Personel Alınacak

Isparta Valiliği, İŞKUR İl Müdürlüğü üzerinden Toplum Yararına Program kapsamında 6 ay süreli 120 personel alacağını duyurdu.

Peki, başvurular nereye ve nasıl yapılacak?

Isparta Valiliği, kent merkezi ve ilçelerde İŞKUR İl Müdürlüğü üzerinden toplum yararına programı kapsamında 6 ay süreli 120 personel alımı yapacağını duyurdu.

Başvurular 15-19 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Programa katılmak isteyenler e-Devlet, ALO 170 ve www.iskur.gov.tr e-şube ve İŞKUR Hizmet birimleri üzerinden başvuru yapabilecekler.

İstihdam edilecek personeller Isparta Valiliği’nde ve Yalvaç, Şarkikaraağaç, Sütçüler, Eğirdir, Aksu, Yenişarbademli, Atabey, Gönen, Uluborlu, Senirkent, Keçiborlu ve Gelendost Kaymakamlığında görevlendirilecek.

Alımlar noter çekilişi ile 21 Kasım Salı günü saat 09.30'da Isparta İl Kültür Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Belirlenen 120 kişi 1 Aralık’ta işbaşı yapacak. Görev süreleri ise 31 Mayıs 2024'te sona erecek.

Programa başvuru şartları da açıklandı. Açıklanan şartlara göre adayların İŞKUR’a kayıtlı işsiz olması, emekli maaşı almaması, öğrenci olmaması ve 18 yaşından küçük olmaması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.